Strafrecht

 

Strafrecht

Ook voor meerderjarige verdachten die in aanraking komen met politie / justitie, geldt dat wij onze cliënten vakkundig terzijde staan. Wij hebben in de afgelopen jaren in zowel kleine als grote strafzaken de verdediging succesvol gevoerd.

Ons kantoor behandelt zaken op alle mogelijke gebieden binnen het strafrecht, zoals geweldsdelicten (bijv. moord en doodslag, mishandeling, openlijke geweldpleging), vermogensdelicten (zoals diefstal, verduistering, heling), opiumdelicten (zoals handel in en voorhanden hebben van drugs) en verkeersdelicten (bijv. rijden onder invloed).

Ook na het strafproces kunnen wij behulpzaam zijn, bijvoorbeeld wanneer uw verklaring omtrent gedrag wordt geweigerd, u opgeroepen wordt om uw DNA af te staan of indien u recht heeft op een schadevergoeding.

In alle strafzaken is het belangrijk dat er zo spoedig mogelijk bijstand van een advocaat wordt ingeroepen.  Neem dus meteen contact met ons op zodra er sprake is van een verdenking van welk strafbaar feit dan ook, of wanneer er reeds een dagvaarding is uitgereikt!